Israel Visionin uutiskirje, Toukokuu 2019

kirjoittanut tri Jay Rawlings

Shalom kallisarvoiset ystävät ja yhteistyökumppanit!

Varhain viime lauantaina kännykkäni alkoi piipata. Tiesin välittömästi mistä kyse. Meridel ja minä aloimme rukoilla ja esirukoilla.

Kännykässäni on sovellus nimeltä ”Red Alert” eli punainen, siis kiireellinen ja tärkeä hälytys. Se hälyttää aina, kun Israeliin osuu raketteja. Hätäpiippauksia tuli yksi toisensa jälkeen lähes tauotta. Maan eteläosaan osui satamäärin hengenvaarallisia, räjähteillä lastattuja raketteja Gazasta. Kännykkäni pärisi hätäpiippauksia tuntikausia.

Tähän aamuun mennessä, toukokuun 6. päivään, yhteensä 700 rakettia on iskeytynyt asutusalueille Askeloniin, Asdodiin, Siderotiin, Beersebaan ja moniin muihin asutuskeskuksiin. Vain 12 km meistä etelään, Beit Shemeshiin osui niinikään. Hävitys, tuho on rikollismaista. Israelilaisista 150 on haavoittunut, osa hengenvaarallisesti, ja 4 henkilöä on kuollut. Pommisuojista turvaa etsineistä ihmisistä 1,5 miljoonaa on traumatisoitunut vakavasti.

Israelin hävittäjät vastasivat ja tuhosivat Hamasin rakettien ampumatukikohtia. Siinä yhteydessä kuoli 23 terroristia ja toimijaa. Surullista kyllä, sivuvaikutuksena vahinkoa koitui muillekin ihmisille, sillä terroristit piileskelevät palestiinalaisten ja heidän kotiensa, sairaaloidensa, lastentarhojensa ja koulujensa suojissa. He toimivat tällä tavalla, jotta uutisissa Israel esitetään julmana hyökkääjänä. Päinvastainen on totta.

Rukoilettehan kanssamme, että tämä hulluus loppuu ja Gazan tilanteeseen saadaan pysyvä ratkaisu. Useimmat palestinalaiskansalaiset haluavat sieltä pois. Vaan heitä heidän omat Hamas-johtajansa pitävätä siellä (pantti)vankeina. Samaan aikaan Israel toimittaa heille sähköä, vettä, polttoainetta, ruokaa ja lääkkeitä, siis Israelin vannoutuneille vihollisille. Maailman lehdistö ei koskaan raportoi näistä tosiasioista.

Jumalan sana on ainut lohtumme.
Te saatte kuulla sodan ääniä ja sanomia sodista, mutta älkää pelästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei vielä ole loppu.” Matteus 24:6
Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi. Pysy piilossa hetken aikaa, kunnes viha on mennyt ohi,” Jesaja 26:20
”Armahda minua, Jumala, armahda minua, sillä sinuun sieluni turvautuu. Minä turvaudun sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat menneet ohi.” Psalmi 57:2
”Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, varma apumme hädän hetkellä.” Psalmi 46:2”Ei hän pelkää pahaa sanomaa. Hänen sydämensä on vahva, hän turvaa Herraan.” Psalmi 112: 7”… ja teidän elämänne on Kristuksen kanssa kätkettynä Jumalassa.” Kirje kolossalaisille 3:3”Tämän olen puhunut teille, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus, mutta olkaa rohkeat: minä olen voittanut maailman.” 
Johannes 16:33

Kiitos rukouksista nuorimman poikamme Danielin puolesta. Kymmenen päivää sitten hän joutui äkisti puhevaikeuksien vuoksi sairaalaan; samaan paikkaan, missä minulle suoritettiin avosydänleikkaus. Sairaalassa hänelle tehtiin useita kokeita, mm. tietokonetomografia ja magneettikuvaus sekä otettiin selkäydinneste- ja verikokeita. Hänellä arveltiin olevan tulehdus

aivoissa. Syytä ei tiedetä. Nyt Daniel on kotona saamassa tulehdusestolääkitystä ja rukousta. Näemme paranemisen edistyvän joka päivä, mutta hän joutuu vielä sairaalaan kuukauden kuluttua toiseen magneettikuvaukseen ja Israelin taitavimpiin kuuluvan neurologin vastaanotolle.

Kiitos rukouksista. Me olemme edustajanne tässä maassa ja pyydämme apua kanssaihmisiltä tällaisella hetkellä.

You may also like

Leave a comment